Proiectul “Adopta un copil”

Zona de Sud a țării noastre ne-a atras atenția, când în urma unor vizite efectuate în diferite localități, am descoperit un număr considerabil de familii aflate în imposibilitatea de a oferi un trai modest copiilor lor.
Proiectul se distinge prin implicarea personală, om la om, în ceea ce privește atât partea financiară, cât și partea emoțională și spirituală.
Astfel copiii șii implicit familiile lor, care trăiesc în cele mai sărăcăcioase condiții, fără hrana zilnică, îmbrăcăminte sau posibilitatea de a merge la școală, să fie adoptați la distanță, de o altă familie dornică să fie o binecuvântare.

Nevoile observate le-am structurat pe 3 categorii:

Strictul necesar: copii cu părinți ce nu au nici un venit sau trăiesc din ajutorul social care este foarte mic pentru a intreține nr. de membri ai familiei.

Înapoi la școală: copii ce nu-și permite a începe sau a continua școala, datorită situației financiare.

Tabară: copiii/pre-adolescenții/adolescenții care nu au avut niciodata posibilitatea să meargă intr-una.

Taberele la care dorim să participe nu înseamnă o săptămână de distracție, ci o una în care să învețe să citească zilnic Biblia, să se roage zilnic, sa creadă că Dumnezeu are un plan cu ei și să ia decizii care le-ar putea schimba rostul vieții. Aici se pot forma viitorii lideri ce pot face o diferență în societatea de astăzi.

Contact

FACEBOOK: Adoptă Un Copil

Telefon: +40 727 877 137