Lucrarea cu bărbații în Biserica Baptistă „Sfânta Treime”

Dumnezeu îi cheamă pe bărbați să-și împlinească cât mai bine rolul în familie, în biserică și în societate. Într-o societate caracterizată de confuzie și nesiguranță, bărbații au o chemare sfântă, de a asculta de Dumnezeu și de a urmări cu perseverență viziunea și adevăratele valori, transmițându-le mai departe, spre beneficiul generațiilor care vin după noi.

Biserica „Sfânta Treime” își propune să creeze un cadru potrivit de dezvoltare pentru fiecare bărbat care dorește să trăiască o viață evlavioasă, care caută să-și înțeleagă chemarea și să înfrunte provocările zilnice, împlinindu-și rolul încredințat de Dumnezeu.

Rugăciune

În acest scop, ne-am propus să ne întâlnim în fiecare duminică dimineață, de la orele 9:00 la 10:00, pentru un timp de rugăciune.

Sesiuni video și interacțiune

De asemenea, Biserica „Sfânta Treime” organizează întâlniri lunare pentru bărbați, în a treia sâmbătă a fiecărei luni, de la orele 11:00 la 13:00. În aceste două ore ale întâlnirii este vizionată o sesiune din seria video „Ascensiunea” și au loc discuții în grupuri mici. Scopurile acestor întâlniri sunt de a oferi informații esențiale despre rolul și chemarea unui bărbat, de a împărtăși unii altora gândurile și poveștile de viață și de a ne motiva în a avansa pe drumul maturității.

Studiu individual

Seria video „Ascensiunea” este însoțită și de un caiet de studiu, cu informații suplimentare și exerciții individuale care conduc pe fiecare bărbat să conceapă un plan de acțiune, cu pași specifici. Aceste exerciții individuale îi ajută pe bărbați în dezvoltarea lor spirituală, emoțională, socială, ca și slujitori ai Domnului plini de inițiativă.

Implicarea în proiecte

Biserica „Sfânta Treime” încurajează bărbații să se întâlnească în grupuri mici și între întâlnirile lunare menționate mai sus, în vederea descoperirii și împlinirii nevoilor din Biserică și din diferite comunități, după darurile și abilitățile fiecăruia. Biserica dezvoltă multe proiecte în care este nevoie de slujirea bărbaților.

Contact

Pentru mai detalii, vă rugăm să ne contactați:

Cornel Boingeanu: 0728 709 637

Laurențiu Bărbulescu: 0745 366 443