De ce Studiu Individual?

Cuvantul lui Dumnezeu este aplicabil in orice arie a vietii umane. Doresti sa descoperi comori din Cuvantul lui Dumnezeu care sa te ajute in aceasta viata grabita, agitata si tensionata?
Insoteste-ne in aprofundarea Cuvantului printr-o serie de studii interactive precum “Isus, singurul si unicul”, “A-l crede pe Dumnezeu”, “Estera”, “Eliberatā” si “Cum sa traiesti mai presus de tine insuti”. Studiul consta in aprofundarea individuala prin activitati de citire si studiere efectuate acasa, ca modalitate de pregatire pentru sesiunile de grup, si in vizionarea sesiunilor video ale autoarei Beth Moore. Aceasta se adreseaza femeilor in mod direct, consolidand materialul din studiu, si incheind fiecare sesiune cu adevaruri si provocari suplimentare.

Ce înseamnă sesiune de grup?

Sesiunile de studiu in grupul de surori consolideaza partasia si relatiile, incurajeaza responsabilizarea, si inmulteste beneficiile studiului, femeile avand ocazia sa invete din perspectivele altor participante. De asemenea, femeile se vor apropia mai mult unele de altele in timp ce isi impartasesc gandurile, experientele personale, nevoile si motivele de rugaciune.

Când și unde au loc?

Întâlnirile au loc pe o durata de 20 de saptamani, vinerea intre orele 18 si 20.

*Studiile sunt oferite de Organizatia Beautiful Gate Translations

Contact

Pentru mai detalii, vă rugăm să ne contactați:

Daniela Manea danielamanea_rve@yahoo.com

Angela Zainea angela_zainea2006@yahoo.com