Comunități misionale

Comunități misionale - cim intro 1 1

COMUNITĂȚI ÎN MISIUNE

Credem că CiM este locul în care un ucenic se maturizează și își înțelege misiunea.

CiM sunt acele comunități organice, în care diferiți oameni(10-20) se întâlnesc pentru a crește din punct de vedere spiritual, pentru a fi provocați să slujească și pentru a împlini “marea trimitere”. 

CiM sunt acele contexte în care oamenii ajung să-L cunoască și să-L experimenteze într-un mod profund și personal Cristos. 

CiM zidesc biserica locală și nu înlocuiesc rolul întâlnirilor plenare săptămânale ci din contră sunt motorul vieții bisericii, întâlnirile plenare vizând celebrarea lui Cristos în comunitatea lărgită. 

Credem că maturitatea unei biserici locale este dată de maturitatea membrilor ce formează acea comunitate. Credem că CiM este locul în care un membru devine matur din punct de vedere spiritual. 

Credem că experiența unei CiM este unică și de folos fiecărui membru. Credem că doar într-o CiM ajungem cu adevărat să experimentăm frumusețea unității dată de Cristos. Credem că zonele în care ucenicii lui Cristos se întâlnesc, sunt binecuvântate cu prezența lui Dumnezeu.

Credem că prin lucrarea CiM Cristos este glorificat și Evanghelia răspândită!

Comunități misionale - Comunitati misionale

VIZIUNE CiM: Glorificarea lui Cristos prin: Maturizare (Creștere spirituală), Slujire (Formare de slujitori) și Multiplicare (Facere de ucenici)

Concret, CiM este cadrul în care poveștile noastre ajung să fie transformate de o Poveste, viețile noastre ajung să fie umplute de Viață, iar drumurile noastre ajung să fie înlocuite cu un DRUM. Hristos nu ne face viața mai bună, el ne transformă pentru a fi la rândul nostru agenți ai transformării pe care vrea să o facă și în viețile celor din jurul nostru.

Biserica Sfânta Treime face parte dintr-o mișcare de biserici locale formate din grupuri de ucenici care trăiesc și comunică Evanghelia în vorbă și în faptă.

„Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.” Ioan 13:45

Suntem un grup de biserici care venim împreună in jurul unor valori comune, pentru a învăța cum să formăm, creștem și multiplicăm Comunități misionale.

Vrei să faci parte dintr-o comunitate misională?