Proiecte

Tabăra Loteia

„Investind în generațiile actuale și viitoare fiind centrați și transformați de Evanghelie!”

Tabăra Loteia este locul în care generații după generații vor fi expuse Evangheliei și vor fi echipate pentru a duce mai departe mandatul dat de Hristos (Matei 28). În același timp, ne dorim ca această locație să continue să fie o binecuvântare pentru satul Vîforâta și pentru Municipiul Târgoviște.

La 2-3 km depărtare de locația taberei, un om de afaceri a cumpărat un teren pentru a construi un cartier rezidențial de 200 de case, menite să găzduiască familii tinere.

Așadar, ne rugăm ca dincolo de programele de tabără, retreaturi și alte proiecte naționale să: 

Proiecte - cover1 e1666257756504
Proiecte - scoala de muzica 1 scaled

Școala de muzică

Proiectul Școala de muzică a început anul trecut, pornind de la nevoia de a pregăti o nouă generație care să slujească în biserică, prin muzică.

Scopul principal al acestui proiect este de a investi în copiii și adolescenții care doresc să studieze muzica, astfel încât să aibă o bază solidă de cunoștințe în Teorie Muzicală și de asemenea, să învețe să cânte la un instrument. 

În prezent, sunt 5 cursuri predate în cadrul școlii de muzică:

  1. Pian
  2. Chitară
  3. Tobe
  4. Canto
  5. Teorie muzicală 
 

Fiecare curs este predat de către un profesor de muzică, cu studii în acest domeniu. 

Durata unui curs este de 50min. și se lucrează în grupe formate din câte 2 copii cu același nivel de cunoștințe și pregătire în muzică. 

Ne dorim ca prin acest proiect să oferim un cadru în care copiii să își antreneze abilitățile muzicale, să investească timp și să își dezvolte această pasiune ca mai târziu să se poată implica activ în comunitatea locală, prin darul pe care îl au. 

M4 Ready

Viziunea M4 România: Ne dorim o mișcare interdenominațională de plantare de biserici sănătoase, focalizate pe misiune prin care societatea românească să fie transformată.

M4 România își va focaliza eforturile spre instruirea și coaching-ul plantatorilor de biserici rămânând în același timp deschiși atât să învățăm de la alte inițiative de plantare cât și să colaborăm împreună cu aceștia.

De asemenea prin programul M4 Ready, dorim să ajungem la liderii tineri din bisericile /organizațiile din România și să îi asistăm atât în creșterea lor spirituală cât și în slujirea lor locală. Scopul este de a binecuvânta biserica locală în misiunea ei de a face ucenici și de a planta noi biserici.

Biserica Sfânta Treime alături de alte biserici din țară, este o biserică strategică în proiectul național/european M4.

Proiecte - M4 READY e1666709312443
Proiecte - ubc 22 a 1

UBC22

Ukraine Bucharest Churches ’22 (UBC22) este un demers social-umanitar-creştin de ajutorare a refugiaților veniți din Ucraina. 

Acest demers a unit 7 biserici locale și organizații creștine din București, care își pun împreună resursele, pentru a fi o binecuvântare pentru cei care trec prin suferința cauzată de războiul din Ucraina.

Bucurie la cutie

Proiectul “Bucurie la Cutie”, este un proiect inceput in anul 2010 de un grup de studenți din București, dornici de a face ceva pentru copiii defavorizați din România. 

Mulți ani la rând, țara noastră a primit cutii de papuci umplute cu diferite lucruri, menite să aducă bucurie în viața copiilor ce le primeau, în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Începând cu acest grup de studenți și în colaborare cu alte organizații și biserici din țară, proiectul “Bucurie la Cutie”, a furnizat astfel de cutii timp de 3 ani de zile în zona Negrești-Vaslui, apoi în zona Berindei-Oltenia, urmând ca în anul 2014 să acopere o zonă defavorizată din apropierea orașului București.  

De atunci și până astăzi „Bucurie la Cutie” nu a încetat să fie o binecuvântare pentru copiii sărmani.

Proiecte - proiecte 1.bucurie la cutie 1