Donații

Formular Donatie

Informații despre donațiile online prin card bancar​

Daca ati ales sa donati ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Donații - 300×250
Conturi pentru transfer bancar
(Banca Transilvania)
Donații în RON:
Cod SWIFT: BTRLRO22
Redirecționează 3,5% din impozitul anual

Dacă doriți să susțineți proiectele noastre, puteți redirecționa cei 3,5% din impozitul pe venit. Pentru a simplifica procesul de completare și trimitere a Formularelor 230 privind redirecționarea a 3,5% din impozitul anual, venim înaintea dumneavoastră cu o modalitate de completare online, accesând următorul link:

Pași care trebuie urmați:

1️⃣ Accesați link-ul de mai sus

2️⃣ Completați câmpurile libere cu datele dumneavoastră și semnați în căsuța corespunzătoare 

3️⃣ Generați pdf

4️⃣ (Important❕) *Trimiteți pdf-ul descărcat pe adresa de e-mail a bisericii:* secretariat.sf3me@gmail.com sau secretariat@sfanta-treime.ro

Iar noi ne vom ocupa să depunem declarațiile primite pe mail.

➡️Menționăm că datele cu caracter personal completate în link-ul trimis nu vor fi folosite în alt scop decât în completarea și generarea Formularului 230.

Donații - redirectioneaza 3 5

VINO ALĂTURI DE NOI

Te așteptăm în fiecare duminică
de la ora 10:00